Select Page

 

Locksmit Amsterdam of  Slotenmaker Amsterdam heeft verschillende partners met wie wij in de loop der jaren een goede samenwerking hebben opgebouwd. U kunt ervan uitgaan dat u een goede service kan verwachten van deze partners.

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam is de expert op kitgebied, als u uw badkmaer opnieuw wil laten kitten, of uw keuken opnieuw wil laten kitten. Dan is kitbedrijf Amsterdam de expert op dit gebied. Zij hebben ook vestigingen in andere plaatsen zoals Kitbedrijf Amstelveen, Kitbedrijf Weesp, Kitbedrijf Haarlem en Kitbedrijf Almere.

Amcar

Amcar is het oudst bestaande autoverhuur Amsterdam bedrijf dat er is. Bent u toevallig woonachtig in Heerhugowaard, dan kunt u auto huren Heerhugowaard bellen.

Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam is wel het glaszettersbedrijf waar wij vaak mee samenweken. Glaszetter Amsterdam is 24/7 te bereiken bij glasschade, ook voor dubbelglas hanteert Glaszetter Amsterdam voor ons de scherpste prijzen. Glaszetter Amsterdam heeft ruim 10 glaszetters in dienst die binnen een half uur bij u aanwezig kunnen zijn. Glaszetter Amsterdam de expert op gebied van glas.

Slotenmaker Amsterdam

Buitengesloten of uw sleutels verloren slotenmaker Amsterdam lost het in now time voor u op.  De Slotenmakers van 112SlotenmakerAmsterdam zijn in 20 minuten ter plaatse en lossen direct uw problemen voor u op. Ook het vervangen van uw cilinder sloten behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar met onze spoed 24/7 slotenserverice

Glaszetter Rotterdam

Net als onze partner in Amsterdam werken wij ook voor Glaszetter Rotterdam, glaszetter Rotterdam staat dag en nacht klaar met de glasservice van Rotterdam.

Parket Schuren Amsterdam

Parket Schuren? En dan in Amsterdam of omstreken? Parket Schuren Amsterdam is het grootste Parketteursbedrijf van de hoofdstad. Een houten vloer schuren ofwel een parketvloer schuren dan moet u hier zijn. Een vloer schuren maakt een woning weer als nieuw. Ook hebben zij andere labels zoals Parket schuren Hoofddorp, Parket schuren Amstelveen en Parket schuren Almere.

Elektricien Amsterdam

Voor een groepenkast vervangen is Elektricien Amsterdam de specialist, ook voor elektra aanleggen en nest installeren kunt u ze inschakelen.

Plumber Amsterdam

Plumber Amsterdam is een dochterbedrijf van ons, ook als Loodgieter Amstelveen actief.

Fietsenwinkel Amsterdam

Fiets kopen? Kies een e-bike of bakfiets van beste Fietsenwinkel in Amsterdam.  Fietsenmaker Nltweewielers staat graag voor u klaar voor zowel verkoop van fietsen als reparatie aan uw fiets.