Select Page

Locksmit Amsterdam of  Slotenmaker Amsterdam heeft verschillende partners met wie wij in de loop der jaren een goede samenwerking hebben opgebouwd. U kunt ervan uitgaan dat u een goede service kan verwachten van deze partners.

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam is de expert op kitgebied, als u uw badkmaer opnieuw wil laten kitten, of uw keuken opnieuw wil laten kitten. Dan is kitbedrijf Amsterdam de expert op dit gebied. Zij hebben ook vestigingen in andere plaatsen zoals Kitbedrijf Amstelveen, Kitbedrijf Weesp, Kitbedrijf Haarlem en Kitbedrijf Almere.

Are you kitting me

For all your problems with kit, either at home or at work, you can contact our partner Are You Kitting Me. They work in Noord Holland and in Flevoland.

Autoverhuur Amsterdam en Car rental Amsterdam van Amcar

Auto huren in Amsterdam dan komt u al snel uit bij Autoverhuur AmsterdamCar rental Amsterdam of Amcar. Voordelig autoverhuur Amsterdam van personen auto’s, bestel en verhuiswagens.

Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam is wel het glaszettersbedrijf waar wij vaak mee samenweken. Glaszetter Amsterdam is 24/7 te bereiken bij glasschade, ook voor dubbelglas hanteert Glaszetter Amsterdam voor ons de scherpste prijzen. Glaszetter Amsterdam heeft ruim 10 glaszetters in dienst die binnen een half uur bij u aanwezig kunnen zijn. Glaszetter Amsterdam de expert op gebied van glas.

Slotenmaker Amsterdam

Buitengesloten of uw sleutels verloren slotenmaker Amsterdam lost het in now time voor u op.  De Slotenmakers van 112SlotenmakerAmsterdam zijn in 20 minuten ter plaatse en lossen direct uw problemen voor u op. Ook het vervangen van uw cilinder sloten behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar met onze spoed 24/7 slotenserverice.

Slotenmaker Hasselt en of Gent

Buitengesloten of uw sleutels verloren Slotenmaker123 lost het in now time voor u op.  De Slotenmakers van Slotenmaker123 in Hasselt zijn in 20 minuten ter plaatse en lossen direct uw problemen voor u op. Buitengesloten of uw sleutel afgebroken in het slot Slotenmaker in Gent is er om uw te helpen. Ook wij zijn er in 20 minuten 

Glaszetter Rotterdam

Net als onze partner in Amsterdam werken wij ook voor Glaszetter Rotterdam, glaszetter Rotterdam staat dag en nacht klaar met de glasservice van Rotterdam.

Parket Schuren Amsterdam

Parket Schuren? En dan in Amsterdam of omstreken? Parket Schuren Amsterdam is het grootste Parketteursbedrijf van de hoofdstad. Een houten vloer schuren ofwel een parketvloer schuren dan moet u hier zijn. Een vloer schuren maakt een woning weer als nieuw. Ook hebben zij andere labels zoals Parket schuren Hoofddorp, Parket schuren Amstelveen en Parket schuren Almere.

Elektricien Amsterdam

Voor een groepenkast vervangen is Elektricien Amsterdam de specialist, ook voor elektra aanleggen en nest installeren kunt u ze inschakelen.

Plumber Amsterdam

Plumber Amsterdam is een dochterbedrijf van ons, ook als Loodgieter Amstelveen actief.

Fietsenwinkel Amsterdam

Fiets kopen? Kies een e-bike of bakfiets van beste Fietsenwinkel in Amsterdam.  Fietsenmaker Nltweewielers staat graag voor u klaar voor zowel verkoop van fietsen als reparatie aan uw fiets.

Woningontruiming Amsterdam

Uw woning ontruimen bijvoorbeeld na overlijden, bij verhuizingen en verbouwingen. Woningontruiming-service.nl is de specialist in het ontruimen van woningen, kantoren, loodsen of garages en tuinen. Laat ook uw woning ontruimen in Amsterdam door woningontruiming Amsterdam.

Website laten maken

Ook zo’n website laten maken? Studio Webdigi is de specialist in het maken van Bedrijfswebsite en maakt deze goed vindbaar in google. Meer weten neem dan contact op met Studio Webdigi.